---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mică de 7,5 tone pot circula din nou pe DN 24B între localitățile Huși și Albița, județul Vaslui (km 34+000 – km 49+000).

Pentru moment se menține restricția de circulație pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, astfel încât utilajele CNAIR să poată continua eficient intervențiile.

Reamintim că a fost necesară închiderea temporară a acestui sector de drum din cauza ninsorilor abundente și a viscolului puternic ce au dus la reducerea drastică a vizibilității. 

Menționăm că Regionalele  CNAIR S.A. acționează în continuare, în toate zonele afectate, pentru a asigura desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță și pentru ca restricțiile de pe alte sectoare de drum să poată fi ridicate în cel mai scurt timp.

Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.