---

You are here

An curent

Arhiva

Comunicat de presa

CNADNR SA va începe la mijlocul lunii iunie, anul current, lucrările de montare a parapetelor rigide prefabricate din beton pe DN 1.

Compania Natională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România S.A. a semnat în data de 22.04.2016 Acordul-cadru de furnizare având ca obiect “Achiziţia şi transportul parapetelor rigide prefabricate din beton" aferente drumurilor naţionale şi autostrăzilor din administrarea companiei.

După semnarea acestui acord cadru, CNADNR a demarat formalitățile necesare emiterii către furnizor a primei comenzi de parapet rigid prefabricat din beton. Această comandă este necesară pentru montarea parapetelor pe 5 km de drum național, și anume pe DN 1, sectorul Pasaj Băneasa – Pasaj Otopeni, peste Centura București. Întregul contract este pentru 192 km de drumuri naționale aflate în administrarea companiei.

Menționăm că CNADNR SA a început organizarea pentru începerea lucrărilor pregătitoare necesare instalării parapetelor rigide prefabricate din beton pentru separarea sensurilor de circulaţie pe sectoarele cu 4 benzi, pentru protejarea participanţilor la traficul rutier de a nu părăsi platforma drumului

Acordul-cadru semnat are o durată de 2 ani și o valoare totală de 51.808.593,45 lei fără TVA, finanţarea fiind asigurată de la bugetul de stat şi venituri proprii și va avea la baza contracte subsecvente anuale pentru toate Direcţiile Regionale de Drumuri şi Poduri. Acest contract a fost atribuit Asocierii KAMAROM PREFABRICATE DIN BETON S.R.L. - DUNAPREF S.A. (reprezentată, în calitate de Lider al Asocierii de KAMAROM PREFABRICATE DIN BETON S.R.L.) .

 

 

CNADNR SA