---

You are here

An curent

Arhiva

Comunicat de presa

Conducerea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a transmis Direcțiilor de Drumuri și Poduri din subordine lista indicatorilor de performanță pentru anul 2016, conform strategiei anuale.

Indicatorii de performanță sunt reprezentativi pentru lucrările de întreținere și reparații la drumurile naționale și autostrăzile aflate în administrarea CNADNR SA, defalcate pe fiecare subunitate.

Indicatorii de perfomanță constau în plombări de gropi (metri pătrați), colmatări rosturi și fisuri (metri), întreținere periodică drumuri naționale și autostrăzi (km. echivalenți), marcaje rutiere (km. echivalenți), montare parapeți New Jersey și deformabili (metri liniari), activitate de iarnă ( numărul de zile  de blocaje  pe DN și Autostrăzi, care depășesc intervalul  maxim admis  stabilit de  Normativul AND 525/2013 - zile), întreținere periodică poduri (expertize tehnice – bucăți, proceduri de achiziție proiectare și execuție – bucăți, execuție lucrări - % valoare realizată/ valoare programată).

“Consider că este foarte important să acționăm după un plan bine stabilit în urma unor analize realizate temeinic la nivelul tuturor DRDP-urilor. Vreau și am solicitat directorilor regionali să îndeplinească și să respecte cu sfințenie acești indicatori de performanță. Realizarea acestora trebuie să determine îmbunătățirea calității drumurilor și, de asemenea, creșterea siguranței participanților la trafic. Am dat încă de la începutul anului împuterniciri directorilor regionali ca să știm tot anul ce avem de făcut. Vom urmări îndeplinirea sarcinilor asumate, iar în cazul în care se vor constata abateri sau nerealizări de la program, cei responsabili vor fi sancționați comform prevederilor legislației în vigoare.” a declarat Directorul General al CNADNR, Cătălin Homor.                                         

                                                                                                       

                   CNADNR SA