---

You are here

An curent

Arhiva

Comunicat de presa

Montare separatoare de sens pe DN 1

 

 

Execuţia lucrărilor de montare a separatoarelor de sens pe DN 1 continuă şi astăzi (03.06.2016). Astfel, în intervalul orar 10:00 - 12:00, pe DN 1 de la km 8+050, în zona pasajului Băneasa, până la rampa pasajului situat la km 8+900, în zona IKEA, traficul rutier va fi restricţionat pe benzile centrale, pe ambele sensuri de circulaţie.

Circulaţia rutieră se va desfăşura pe benzile 1 şi 2, aferente sensurilor de deplasare, atât pe calea I, Bucureşti - Ploieşti, cât şi pe calea II, Ploieşti - Bucureşti.

Rugăm șoferi să circule respectând regulile de circulație, mai ales folosind viteza legală, întrucât montarea acestor parapete nu exclude producerea de accidente cauzate de viteza excesivă.

Reamintim că, CNADNR împreună cu Poliția Rutieră, au stabilit ca toate aceste lucrări să se desfășoare în anumite intervale orare, când traficul este mai scăzut, astfel încât impactul lucrărilor asupra celor care tranzitează zona să fie cât mai mic.

CNADNR solicită tuturor celor implicați în acest proiect să lucreze cât mai bine și rapid, astfel încât traficul să fie afectat cât mai puțin. De asemenea, rugăm conducătorii auto să manifeste înțelegere și să respecte semnalizările și restricțiile impuse pe perioada lucrărilor.

 

 

CNADNR SA