---

You are here

An curent

Arhiva

Comunicat de presa

 

Închidere proiect pentru asistenţă tehnică pentru măsuri de publicitate aferente proiectului "Achiziţie autofreze de curăţat zăpada şi vehicule echipate pentru intervenţii speciale pe timp de iarnă"

 

 

Astăzi (09.06.2016) a avut loc conferinţa de presă a CNADNR SA pentru închidere proiectului pentru asistenţă tehnică pentru măsuri de publicitate aferente proiectului "Achiziţie autofreze de curăţat zăpada şi vehicule echipate pentru intervenţii speciale pe timp de iarnă".

Acest proiect este parte integrantă a POS-T 2007 - 2013, fiind finanţat în cadrul Axei Prioritare 3, Domeniul Major de Intervenţie 3.2 "Îmbunătăţirea siguranţei traficului pe toate modurile de transport". Valoarea proiectului este de 146.713.134,88 lei, din care contribuţia Comisiei Europene prin fonduri FEDR este de 85%, restul sumei fiind asigurată de la Bugetul de Stat.

Obiectivele acestui proiect constau în asigurarea finanţării pentru achiziţionarea a 69 de autofreze de curăţat zăpada de capacitatea medie, a 31 de autofreze de curăţat zăpada de capacitate mare şi a 7 vehicule echipate pentru intervenţii speciale pe timp de iarnă.

Achiziţia utilajelor de deszăpezire şi vehiculelor echipate pentru intervenţii speciale pe timp de iarnă a fost realizată pentru a deservi cele 7 Direcţii Regionale de Drumuri şi Poduri, care asigură activitatea de administrare şi întreţinere a întregii reţele naţionale de drumuri naţionale şi autostrăzi.

Ataşat regasiţi prezentarea proiectului.